Haber

Balıkesir’de depremzedelere satranç eğitimi

gençlik ve Spor Türkiye Satranç Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle afetzedelere satranç eğitimi verilecek. Eğitimler Türkiye genelindeki GSB Yurtlarında gerçekleştirilecektir. GSB Yurtlarında gerçekleştirilecek olan satranç eğitimlerine istekli eğitmenler katılacaktır.

Deprem afetleri sonrasında Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında misafir edilen ve afet bölgelerinden gelen afetzedeler için Türkiye genelinde gönüllülük esasına dayalı bir satranç eğitimi projesi uygulanmaktadır. Bu projede satranç öğretebilecek gönüllüler afet bölgesinden gelen çocuklarımıza satranç eğitimi verecekler.

Gelecek için bir saldırı yapın ve istekli olun

İlk olarak Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Yerleşkesi yurtta başlatılan proje, kademeli olarak Türkiye genelindeki tüm GSB yurtlarına yaygınlaştırılıyor. Balıkesir Hasan Basri Çantay Yurdu ile Bandırma Yarbay Vecihibey Yurtlarında “Satranç Kursları” kurulacak.

Geleceğe birlikte bir sıçrama yapalım!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu ve İl Temsilcilikleri ile uyum içinde yürütülecek projede, ihtiyaç duyulan yerlere görevlendirilmek üzere gönüllülerle iletişime geçilecek. Eğitim projesine istekli antrenör olarak katılmak isteyenler, Türkiye Satranç Federasyonu web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak [email protected] adresine gönderebilir veya İl Temsilciliklerine teslim edebilirler. – BALIKESİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu