Ekonomi

Baybatur’dan Manisa TSO’ya tam destek

AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve beraberindeki heyet Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Yılmaz’ı tebrik etti. Manisa endüstrisinin konuşulduğu görüşmede AK Parti’li Baybatur her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarette Manisa TSO İdare Heyeti Lideri Mehmet Yılmaz, AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa TSO İdare Konseyi Lider Yardımcıları Davet Tuatay, Sezen Şenay, Manisa TSO İdare Heyeti Üyeleri Bahar Çetkin, İlker Alım, Rıfat Sarı, Hüseyin Bezci, Manisa TSO Meclis Üyeleri Abdurrahim Arslan, Cemil Yakan, AK Parti vilayet ve ilçe yöneticileri katıldı.

AK Parti heyetine Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı faaliyetler, hayata geçirdiği ve geçireceği projeler hakkında detaylı bir sunum yapan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Mehmet Yılmaz: “Türkiye’ye örnek bir seçimi geride bıraktık”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Yılmaz, “AK Parti MKYK Üyesi, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve pahalı AK Partili arkadaşlarımızı Odamızda ağırlamaktan ötürü büyük memnuniyet duyuyorum. Bir seçim sürecini geride bıraktık. Bu süreçte Türkiye’ye örnek bir seçim yaptık. Kavga, gürültü olmadan herkesi kucaklayan bir süreçti. Sağ olsun üyelerimiz beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımızı bir kez daha bu göreve layık gördüler. Geçmişte olduğu gibi bu dönemde de Manisa’mıza katkı sağlamak ismine yola çıktık. Ben ve arkadaşlarım büyük bir heyecan ile yeni projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Manisa, üretimini gerçekleştirdiği pek çok stratejik eseriyle endüstrisiyle olduğu kadar tarımıyla da Türkiye iktisadının, temel taşlarından birisi olmaya devam etmektedir. Ekonomik gelişmenin kıymetli ögelerinden bir olan beşeri sermaye açısından Manisa, nüfus ölçüsü ve sahip olduğu özellikleriyle, Türkiye’nin en rekabetçi illeri arasında yer almaktadır. Manisa, ithal ara mal girmeden üretimini gerçekleştirdiği katma değeri yüksek ürünleri ile ülkemizin cari açığın kapatılmasına doğrudan katkı sağlamaktadır. Manisa’nın sanayi üretimindeki üstünlükleri, ihracat performansına da direkt yansımıştır. Manisa, Batı Anadolu’nun ve Türkiye’nin ihracat üssü olma yolunda süratle ilerlemektedir. Bu bağlamda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Manisa ili ve ilçelerinde yer alan öbür oda ve borsalarımızla birlikte hayli dinamik olan ekosistemin gelişimi için, üyelerimize ve etrafımıza geniş ve çeşitli faaliyetler ağı sunarak, ülke iktisadına daha fazla katkı sunmak için çaba ediyoruz. Odamızın önümüzdeki periyotlarda de ülke strateji ve maksatlarına uyumlu ve değerli çalışmalar gerçekleştireceğinden eminim. Hepinize beğenilen geldiniz diyor, konut sahipliği yapmaktan duyduğumuz memnuniyeti tabir ederek, sizleri şahsım ve idare heyeti üyesi arkadaşlarım ismine hürmet ile selamlıyorum” dedi.

Murat Baybatur: “Manisa TSO ülke iktisadına katkı sağlamış bedelli bir kurumdur”

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da ziyarette yaptığı konuşmasında; “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası geçmişten bugüne yaptığı hizmetler ile Manisa’ya katma değer kazandırmış ülke ekonomisine yön vermiş değerli bir kurumdur. Yaptıkları ve yapacak oldukları projeler bizleri heyecanlandırdı. Ülkemiz için elini taşın altını sokan ve ülkemize katma değer sağlayan kurumları görmek bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımızın da dediği gibi Manisa TSO seçimleri Türkiye’ye örnek bir seçim oldu. Zati Manisa TSO Türkiye örnek bir oda pozisyonda. Biz de bu süreçte üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Asıl olan Manisa. Bu noktada her türlü iş birliğine ve takviyeye açığız. Bu bağlamda bizleri bugün burada ağırlayan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası İdare Şurası Lideri Mehmet Yılmaz, İdare Konseyi Üyeleri ve Meclis Üyelerine teşekkür ediyor, kentimize ve ülkemize yaptıkları olumlu çalışmalardan ötürü kendilerine kutluyorum” diye konuştu. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu