Haber

D-100 Karayolu üst geçidi tamamlanmak üzere

Köseköy Koridoru Alikahya Stadı bağlantı yolu çalışmaları kapsamında D-100 üzerinde montajı tamamlanan üst geçidin korkulukları yapılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Köseköy Koridoru Alikahya Stadı bağlantı yolunda D-100 İstanbul istikametinde uyum ve sıfırlama çalışmaları, D-100 Karayolu üst geçidinde korkuluk imalatları ve D-100 doğu yakasında asfaltlama çalışmaları yapıldı. İstanbul yönü. Yeni çelik yaya üst geçidi tamamlandıktan sonra D-100 üzerindeki eski üst geçit yıkılacak.

 

13 KM YOL

Kocaeli Stadı ve Alikahya Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşım 13 kilometre uzunluğunda, 30 metre genişliğinde imar planı ve yan yollarla sağlanacak. Proje kapsamında D-100 üzerinde 4 adet prefabrike öngerilmeli kirişli köprü ve 1 adet çelik yaya üst geçidi yapılacaktır. D-100 üzerinde, TEM Otoyolu üzerinde ve Yıldırım Çayı üzerinde öngermeli kirişli köprü yapılacaktır.

 

D-100 KÖPRÜSÜ VE KUZEY YOLU

Köseköy Koridoru Alikahya Stadı bağlantı yolu üzerinde D-100 İstanbul-Ankara istikametinden ve kuzey tali yolundan gelen araçların kullanabilecekleri, D-100 Karayolundan Kocaeli Stadı ve Alikahya Organize Sanayi Bölgesine ulaşımı kolaylaştıracak köprü Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı ve Köseköy’ün ortasına yapılan kavşak ile Organize Sanayi Bölgeleri. ve D-100 kuzey yan yolu toprak beton işleri tamamlanmıştır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu