Dünya

Edvido küresel pazara açıldı

Edvido, Nisan ayı itibari ile global pazara açıldığını duyurdu. Türkiye dışında dünyanın her yerinden marka, ajans ve yazılım firmalarının reklam, pazarlama ve yazılım ihtiyaçlarına en uygun ajans ve yazılım firmalarını sağlayan Edvido’da 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride listelenebiliyor. Edvido Kurucu Ortağı Yağız Can, “Önümüzdeki dönemde başlatmayı planladığımız ikinci yatırım turumuz ile Edvido’nun dünya çapında tanınan bir platform olma sürecini hızlandıracağız” dedi.

Reklam, pazarlama ve yazılım alanında markaların ihtiyaçlarına en uygun ajans ve yazılım şirketlerini sağlayan Edvido, global pazara açıldığını duyurdu. Nisan 2023 prestijiyle edvido.com/tr sitesinde Türkiye hariç tüm dünyadan 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride ajans ve yazılım firmaları listelenebiliyor.

5 milyon TL’lik ilk yatırım türünü Eylül 2021’de tamamlayan Edvido, önümüzdeki günlerde ikinci yatırım türüne girmeye hazırlanıyor. 2022 yılında 300’den fazla aktif ajans ve yazılım şirketi bulunan ve aracılık ettiği sözleşmeler 2022 yılında 1 milyon doları aşan Edvido, müşterilerine özel seçilmiş uygun şirketler sunarak projelerini hayata geçirme fırsatı sunuyor.

“Edvido dünyaca bilinen bir platform olma yolunda ilerliyor”

Edvido’nun dünyaca bilinen bir platform olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Edvido Kurucu Ortağı Yağız Can, şunları söyledi:

“Global sayfalarımızı canlıya aldığımız günden bu yana birçok yabancı acenteden listeleme talebi aldık ve gelen global brief’leri ağırlıklı olarak Türk acente havuzuyla paylaşıyoruz. Yabancı acente havuzu devreye girene kadar Türkiye’de hizmet veren acenteler için rekabet açısından çok değerli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığımız ikinci tür yatırımımızla birlikte Edvido’nun dünya çapında tanınan bir platform olma sürecini hızlandıracağız.”

İlerleyen günlerde kategori sayısı artacaktır.

Ajans ve yazılım firmalarının sıralanabileceği kategorilerin ortasında; taşınabilir uygulama (mobil uygulama), yazılım (yazılım), web tasarımı (web tasarımı), web yazılımı (web geliştirme), dijital pazarlama (dijital pazarlama), halkla ilişkiler (pr), arama motoru optimizasyonu (seo), sosyal medya (sosyal) ) medya) ve animasyon. İlerleyen dönemlerde kategori sayısının artması planlanmaktadır. Global ajanslar ve yazılım firmaları aylık 29 USD’den başlayan fiyatlarla edvido.com/tr adresinde listelenebilir. Global olarak hizmet veren Türkiye menşeli acenteler aylık 14 USD’den başlayan fiyatlarla Edvido Global sayfalarında görülebilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

karamanli-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu