Haber

İstanbul ve İzmir’de Bugün Deprem Oldu mu? AFAD ve Kandilli Son Depremler Listesi

Afad ve Kandilli Rasathanesi 26 Temmuz Salı günü meydana gelen depreme ilişkin verileri paylaşıyor. Ülkemizde küçük depremlerin yanı sıra zaman zaman rahatsız edici depremler de yaşanabiliyor. Vatandaşların bugün şoku hissettiğinde arama motorlarında aradığı ilk soru Şok oldu? Bir sorusu var. Yaşanan sarsıntılara AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin internet sitesinden anında ulaşılabiliyor. Bugün İstanbul’da deprem var mı? 26 Temmuz’da İzmir’de deprem oldu mu? İşte AFAD’ın son deprem listesi ve Kandilli Rasathanesi’nin son deprem listesi!

KANDİLLİ’DEKİ SON DEPREM LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Son dakika Deprem haberi ile vatandaşlar anlık deprem haberi veriyor. Kandilli Rasathanesi yerel olarak deprem araştırmaları yapmakta ve sitesindeki son 500 depremi kamuoyuna sunmaktadır.

AFAD SON ZORLUK LİSTESİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberleriyle vatandaşlara yeni deprem haberlerini vermeye devam ediyor.

BUGÜN Mİ OLDU?

Bugün deprem oldu mu sorusunun cevabını takip etmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın internet sitesini takip edebilirsiniz. Burada anlık titreşim analizleri yapılmakta ve en güncel verilerle sunulmaktadır. Son 500 depreme kadar bugün veya dün deprem oldu mu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFAD’da bulabilirsiniz.

tercan-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu