Haber

Kayseri Kocasinan’dan hijyen hamlesi

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Öğrencilerin büyük sevgi gösterisiyle karşılanan Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, yeni eğitim öğretim yılının ilk günü nedeniyle Kayabaşı İlçesi Zekiye Has İlköğretim Okulu’nda düzenlenen protokol töreni. üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Eğitim hayatına başlamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşayan öğrenciler, şiirlerini okudu ve yarışmalara katıldı.

Lider Çolakbayrakdar, protokol üyeleriyle birlikte sıralarında yer alan öğrencileri ziyaret ederek çocuklara hediyeler takdim etti.

Konuşmasında 2023-2024 eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Öncelikle sağlıklı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum. Hem bu şehrin hem de bu ülkenin geleceği olan çocuklarımıza zihin açıklığı diliyorum. Çocuklarımızın İstiklal Marşı’nı söylerken duyduğu coşkuyu duyunca geleceğimize dair umudumuz bir kez daha arttı. Çünkü gözlerindeki ışıltı içlerindeki sevinç seslerine de yansımıştı. “Umarım bu parlaklık bir yıl sürer.” dedi.

Belediye Başkanı Çolakbayrakdar da konuşmasında bir müjdeyi duyurdu. Önder Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak okullarda hijyen temizlik çalışmaları yürütüyorduk ancak Kovid-19 döneminde eğitime ara verilmesi nedeniyle uygulamayı durdurduk. Çocuklarımızın sağlığı için okullarda hijyen ve temizlik çalışmalarımıza yeniden başlıyoruz. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

altunhisar-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu