İş

Kayseri’de insan kaynakları toplantısı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Önder Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla kurduğu Büyükşehir bünyesinde Kayseri Meslek Merkezi aracılığıyla istihdama katkı sağlarken, insan kaynakları toplantılarında da aktif rol alıyor. Bu kapsamda Kayseri Ticaret Odası (KTO), Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Organize Sanayi iş birliği ile Kayseri Sanayi Odası öncülüğünde ve Kayseri Meslek Merkezi liderliğinde insan kaynakları koordinatörlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Bölgeler ve üniversiteler.

Toplantıya Kayseri Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tartuk, Ticaret Odası Genel Sekreteri Mevlüt Çil, Kayseri Üniversitesi Mesleki Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve kurum ve kuruluşların insan kaynakları yetkilileri katıldı

İSTİHDAM KONULARINA İLİŞKİN KONULAR, İNSAN KAYNAKLARI PROJELERİ TARTIŞILIYOR

Kayseri Meslek Merkezi öncülüğünde Büyükşehir Belediyesi İştirakler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın’ın da katıldığı toplantıda, sektördeki istihdam sorunları, dijital meslek ve insan kaynakları uygulamalarına yönelik projeler geliştirmek ve işletmelerin insan kaynakları koordinatörlerinin katılımıyla olası işbirliklerini sağlayabilecekleri değerlendirildi. Öte yandan Kayseri Organize Sanayi Bölgeleri ve çok sayıda insan kaynakları temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda istihdam konularına analiz odaklı yaklaşımlar ele alınarak, iş arayanların ve patronların ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir bakış açısı sunuldu, katılan insan kaynaklarının çalışma yolları zenginleştirilmeye çalışılmıştır.

TOPLANTI SONUNDA HEYECANLI BİR DÖNEM GEÇİRİLDİ

Etkinlik sonucunda istihdamı artırıcı politikaların ve yeni projelerin sunulacağı heyecanlı bir dönem başladı. Aynı zamanda toplantıda üniversite-sanayi işbirliğinin önemi vurgulandı ve yeni yeteneklerin iş hayatına entegrasyonunu kolaylaştırmak amacıyla farklı programların hayata geçirileceği açıklandı.

Gelecekte düzenli olarak yapılması planlanan bu tıbbi etkinlikler, çalıştaylar ve işbirlikleri sayesinde Kayseri’nin gelişiminin ve iş gücü niteliklerinin artacağı öngörülmektedir.

catalcahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu