Ekonomi

KEPDER’li gençlere girişimcilik eğitimi

BURSA (İGFA) – Kültür, Eğitim ve Proje Derneği (KEPDER) ve ConfideaStar Projesi Eğitim ve Yönetim Danışmanlığı; Erasmus Plus K2 projesi kapsamında Genç Yeşil Girişimcilik (Girişimcilik Eğitimi) düzenlenmektedir. AB Proje Koordinatörü ve KOBİ Girişimcilik Mentoru Dilek Kırayoğlu ve Profesyonel Koç Muharrir Barış Ege tarafından verilecek eğitimlerle genç girişimciler iş planı hazırlama konusunda bilgilendirilecek.

Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde yarın saat 12.00’de başlayacak ve tüm gün sürecek eğitim 100 kişi ile sınırlı olup, program sonunda katılımcılara sertifika takdim edilecektir.

AB PROJELERİNİ TANIMA ŞANSI

AB Proje Koordinatörü ve KOBİ Girişimcilik Mentoru İşk Kırayoğlu, girişimcilik eğitimleri ile katılımcılara AB projelerini tanıma fırsatı verileceğini söyledi. Gençlere yönelik Girişimcilik Eğitimlerini önemsediklerini belirten Kırayoğlu, “Girişimci olabilmek için sermayeden önce bilgi gereklidir. Bu eğitimlerle gençlerimizi girişimciliğe, iş planı hazırlamaya ve geleceğe hazırlıyoruz. 100 kişi ile sınırlandırdığımız eğitim programımız ile katılımcılara AB projelerini anlatmak, onlara önemli ayrıcalıklar sağlayacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu