Haber

Yüzde 300’lük fiyat artışı tansiyonu yükseltti! Kiracı ile ev sahibi arasındaki fiyat kavgası kameralara yansıdı.

İstanbul Güngören Gençosman Mahallesi’nde önceki gün saat 19.00 sıralarında; Ev sahibinin kirayı 12 bin liraya çıkarmak istemesi ve kiracının bu teklife itiraz etmesi üzerine tematik bir tartışma yaşanmaya başlandı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine konut sahibi, kiracısının eline vurarak, “Evimi boşaltın. Çıkın” diyerek tartışmayı alevlendirdi.

CEKETİNİ TUTMAK: EVİMİ BIRAKTI

Tartışmanın devamında kiracının konut sahibine “Ben gitmiyorum” demesi üzerine konut sahibi “Evimi bana nasıl vermezsiniz?” Kiracı sakince konuşmaya devam ederken, ev sahibi ceketini kaptı ve onu itip çekmeye başladı. Sakinliğini koruyan kiracı üzüntüsünü dile getirmeye devam ederken, ev sahibi kiralık piyasasının söylediği rakamlarda olduğunu belirterek “Evimi terk edin” dedi.

KİRACI SAKİN BELİRTTİĞİNDE SAHİBİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışmada sakin durumlarda kiracı kaygısını dile getirmeye çalışsa da konut sahibi sakin kalamadı. Bir süre sonra yeteri kadar biten konut sahibi, kiracısıyla fiziksel temasını artırdı. Olay büyümeden önce konut sakinleri olay yerinden uzaklaşırken, kiracı vatandaş tüm bunlara gülümseyerek karşılık verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu