Haber

Müzisyen Umut Emre Aytekin Güngören’deki saldırı sonucu hayatını kaybetti

Güngören’de nişanlısıyla kahve içmeye gittiği sırada 2 kişi tarafından tekme ve yumrukla vurularak hayatını kaybeden müzisyen Umut Emre Aytekin, sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Askerden yeni döndüğünü belirten amcası Ahmet Kıvak, “Dünyanın en güzel çocuğu olan aslan gibi yeğenimizi öldürdüler. Vicdansızlar, acımasızlar.”

Güngören Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi’nde müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile kahve içmek için bir restorana gitti. Çiftin oturduğu sırada Ceyhun T. (22) ile Hayrettin Ö.’nün kavga etmesi sonucu sözlü tartışma çıktı. (23) yan masada oturan Maria Zeppin’e hakaret ediyordu. İki kişi Aytekin’e tekme ve tokatlarla saldırdı, saldırıya uğrayan 36 yaşındaki müzisyen ise hayatını kaybetti. Hastanedeki işlemlerin ardından Aytekin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsinin ardından Umut Emre Aytekin’in naaşı ailesi tarafından teslim alındı.

Müzisyen son yolculuğuna uğurlandı

Aytekin için Güngören Veysel Karani Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Aytekin’in ailesi ve sevenleri katıldı. Cenaze namazı gözyaşları içinde kılınan Umut Emre Aytekin, Silivri Gümüşyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Olaydan önce kendisiyle vedalaştığını söyleyen arkadaşı Remziye Kartal, “Biz arkadaşız, gece 01.30-02.00 arası hep birlikteydik. Kız arkadaşıyla oturuyordu. Sonunda bana sarıldı ve veda etti. “

Askerden yeni döndüğünü belirten amcası Ahmet Kıvak, “Aslan gibi olan yeğenimizi, güzel çocuğumuzu öldürdüler. Gelip nişanlısıyla konuşuyorlar, o da ‘neden bakıyorsun?’ diyor. Olay burada bitiyor, arkasını dönüyor, arkasını dönünce saldırıyorlar, arkadan vuruyorlar, dövüyorlar, sonra yere düşüyor.” “Çocuğu da yere tekmeliyorlar. Çocuğu orada öldürüyorlar. Vicdansızlar, acımasızlar” dedi.

Acısının tarif edilemez olduğunu söyleyen kuzeni Oya Kıvrak, “Mekanın önünde nişanlısına hakaret ediliyor. Emre yaşı büyük olduğu için olgun bir tavırla ‘Yapmayın çocuklar, yapıyorsunuz’ diyor. “Yanlış oldu” deyip içeri giriyor. Kasada siparişini veriyor, kafasının arkasına bir darbe alıyor. Bunun üzerine düşüyor. Düşerken de düşüyor. Nişanlısı bunlarla kendini korumaya çalışıyor. Onu da zorluyorlar. Onlar gittikten sonra başka bir kişi gelip ona yumruk atmaya devam ediyor. Daha sonra nişanlısı tekrar onu korumaya gelir ve bu iki genç uzaklaşır. Durumu çok kötü, ambulansta mı yoksa hastanede mi bilmiyorum. Bugün de kendisini uğurlayacağız” dedi. – İSTANBUL

haberkocakoy.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu