Ekonomi

Ripple ABD ve Afrika’da büyüme adımları atıyor

Kripto para ödemeleri alanının önde gelen isimlerinden biri Dalgalanma , ABD ve Afrika’da genişlemek için harekete geçti. Bu amaçla, daha fazla ABD şirketinin yurtdışında kolayca iş yapabilmesini sağlamak için artık Ripple Payments olarak adlandırılan hizmetini güncelledi.

Ayrıca şirket, Afrika ile İngiltere ve Avustralya gibi diğer yerler arasındaki para hareketlerini daha sorunsuz hale getirmek için Afrikalı fintech şirketi Onafriq ile ortaklık kurdu.

Ripple Ödeme Lideri: “İşleri kolaylaştırmak üzereyiz”

Şirketin Ödemeler Lideri Dubai’deki büyük bir etkinlikte konuşuyor Brendan Berry , Ripple Payments’ın işleri kolaylaştırma konusundaki ilgisinden bahsetti. Berry’nin açıklamalarına göre şirketlerin bu hizmeti kullanmak için kripto meraklısı olmasına gerek kalmayacak. Üstelik Ripple’ın ABD gibi yerlerdeki kendi lisansları sayesinde ABD ve diğer bazı ülkelerden şirketlerin entegrasyonu son derece kolay olacaktır.

Dev blockchain şirketinin ana müşterileri şu ana kadar finans departmanındaki profesyoneller oldu ancak artık sınır ötesi ödemeleri sorunsuz bir şekilde yapması gereken şirketlere de genişliyor. Ripple sayesinde bu şirketler uluslararası tedarikçilerine veya çalışanlarına daha hızlı ödeme yapabilecek.

Bu hizmet ABD’de başlatılıyor ve gelecek yıl daha da genişletilmesi planlanıyor.

Ripple’dan Afrika ortaklığı

Bir diğer büyük haber ise Afrika’nın önde gelen fintech şirketlerinden Onafriq ile olan ortaklıkları.

Bu ortaklık, İngiltere, Körfez İşbirliği Konseyi ve Avustralya’daki bazı şirketlerin müşterileri için Afrika’ya para göndermeyi daha hızlı ve daha ucuz hale getirecek. Onafriq şu anda 40 ülkede 500 milyon cüzdanı birbirine bağlayarak Afrika’daki mobil para alanına liderlik ediyor.

Ripple’ın değerli isimlerinden biri Aaron Sears, bu temasın Afrika’ya para gönderen kişiler için gerçek bir fark yaratacağına inanıyor.

Bu arada şirketin yerel kripto para birimi birimi XRPBu haberin yazıldığı sırada jeton fiyatı 0,6812 dolardı.

Bu yazı ilk olarak Paranfil’de yayınlanmıştır.

haberbeytussebap.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu