Haber

Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor’u mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez 4 maçtan puanla ayrılacak.

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında 10 Kasım Cuma günü TÜMOSAN Konyaspor’u konuk edecek Trabzonspor, rakibinden puan alması halinde bu sezon birinci olacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ikinci dönemde göreve gelmesinin ardından bordo-mavili takım, 26 yıl aradan sonra evinde Corendon Alanyaspor’u 1-0, deplasmanda ise Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ederken, İstanbul’da VavaCars Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı.

İlk 3 maçından 7 puanla ayrılan Karadeniz ekibi, TÜMOSAN Konyaspor karşılaşmasını da kazanması veya berabere kalması durumunda bu sezon ilk kez üst üste 4 karşılaşmadan puanla ayrılmayı başaracak.

Bjelica ile hiçbir zaman puan alan 4 maça çıkmadı.

Trabzonspor, takımdan ayrılan teknik direktör Nenad Bjelica’nın 18 maçlık periyodunda üst üste 4 maçtan puanla ayrılmayı başaramadı.

Karadeniz ekibi, geçtiğimiz sezonun 30. haftası öncesinde göreve başlayan Nenad Bjelica yönetimindeki 16 lig maçında 8 galibiyet, 8 yenilgi aldı.

Bordo-mavili ekip, Bjelica ile üst üste 3 karşılaşmayı sadece bir kez kazanarak 9 puan toplamış, 4 maçlık puan transferini ise hiç başaramamıştı.

Avcı’yla son 8 maçlık dönem

Trabzonspor en son Abdullah Avcı’nın ilk döneminde üst üste 8 maçtan puanla ayrılmayı başardı.

Karadeniz ekibi, Avcı’nın istifa ettiği 2022-2023 sezonunun 7. haftasında Gaziantep FK karşısında aldığı galibiyetle başlayan üst üste 8 karşılaşmada 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde etmişti.

Bordo-mavili takım bu hafta rakibini yenmesi halinde 34 haftanın ardından üst üste 4 karşılaşmadan puan kazanmış olacak.

İlk başlangıcınızı geride bırakma şansı

Trabzonspor’un TÜMOSAN Konyaspor’u mağlup etmesi halinde Abdullah Avcı ilk periyoda göre daha iyi bir başlangıç ​​yapacak.

2020-2021 sezonunun 9. haftasında göreve gelen Abdullah Avcı’yla bordo-mavili ekip, ilk 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan topladı.

Avcı ile ikinci periyotta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz grubu, Konyaspor önünde 3 puana ulaşması halinde ilk periyodu 10 puanla geride bırakacak.

haber-seydisehir.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu